Ons concept

“Elk drankje wordt een beloning met een rietje van de rietjeskoning!” Dat is ons motto. Een leuk rietje draagt bij aan de drinkbeleving is een versiering voor elk glas.

Thema’s zoals duurzaamheid en het terugdringen van wegwerpplastics vinden wij ook erg belangrijk. Daarom zijn niet alleen onze rietjes 100% plasticvrij, onze verpakkingen zijn dat ook! Daarnaast stellen we hoge eisen aan onze toeleveranciers en bieden daarom ook alleen rietjes aan van de beste kwaliteit en van leveranciers die maatschappelijk verantwoord ondernemen net zo belangrijk vinden als wij.

We verpakken de rietjes zelf in eigentijdse productmixen. Dit doen we op een verpakkingslocatie en bieden standaard twee verpakkingssoorten aan. “Royal” en “Kingsize”. De Royal is een A5 formaat verzenddoos en de Kingsize een A4 formaat. Beide verpakkingen kunnen door de brievenbus, dus u hoeft nooit aanwezig te zijn om onze rietjes te ontvangen. Wel zo handig!

We raden de Royal aan voor klein tot middelgrote thuisfeesten en de Kingsize meer voor bijvoorbeeld een thema avond voor de horeca.

Doordat we zelf verpakken kunnen we een breed assortiment aan mixen aanbieden. Bent u op zoek naar iets wat u niet heeft kunnen vinden in onze webwinkel? Neem contact met ons op. We gaan graag het gesprek met u aan om te praten over de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar grotere verpakkingen met papieren rietjes? Kijk dan hier.